Made in Moerwijk is het merk van onze activiteiten en diensten. Ons merk is een verzameling van activiteiten die een positieve invloed hebben op de toekomst van de wijkbewoners in Moerwijk wat betreft werk en het creatief verwerken van hergebruik materialen. Van fietsbanden maken wij riemen. Van zeilen maken wij tassen.

Wij hebben u nodig. Wij willen kunstenaars met elkaar verbinden. Zodanig verbinden dat er tijdens een bijeenkomst onderlinge samenwerking en een circulaire bom gaat ontstaan die de toekomst en aanblik van de wijk en de kunstenaar zelf kan veranderen.

Made in Moerwijk heeft de ruimte om dit proces in werking te zetten. Wij hebben in ons pand een creatief Lab waar ons brein mag stormen en bedenken. Uw denkkracht willen wij gaan connecten met de creatieve denkkracht van anderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Namens de Stichting Made in Moerwijk wil ik jou uitnodigen voor deze creatieve bundeling van energie en nieuwe bedenkingen op donderdag 28 juni 2018 van 13.30 tot 15.30 uur. Ik hoor graag van u indien u besluit om bij dit feestje aanwezig te zijn.