Werken bij Made in Moerwijk

Werken bij Made in Moerwijk

 
Made in Moerwijk hanteert het principe van open hiring. Dit houdt in dat als je wilt werken, je gewoon aan de slag kunt gaan. Iedereen is welkom, ongeacht wat je in het verleden hebt gedaan, je opleiding of ervaring. We hebben allemaal een verleden, maar het enige wat telt, is wat je vandaag wilt gaan doen voor jouw toekomst maar ook voor de lokale gemeenschap waar je deel van uit maakt.

 

Wij zoeken mensen uit Moerwijk maar ook van daarbuiten, mensen die gemotiveerd zijn om een verschil te willen maken. Uitgaande van jouw kracht zorgen wij voor talent ontwikkeling, begeleiding en opleiding waar nodig. Made in Moerwijk biedt tevens een professionele werkomgeving.

 

Voor onze leerwerkbedrijven en vele andere projecten nemen wij mensen aan die een vak beheersen of een vak willen leren, doeners die de handen uit de mouwen willen steken. Maar ben jij een denker en zie jij mogelijkheden om onze activiteiten op het gebeid van sociaal ondernemen of circulaire economie te versterken of the innoveren, dan staat ook voor jou de deur open.

 

Vrijwilligers kun je als organisatie nooit genoeg hebben. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving en met name ook voor een lokale gemeenschap zoals een buurt of wijk. Vrijwilligers zorgen voor verbinding en sociale cohesie. Ben jij die vrijwilliger die iets wil betekenen voor je buren, voor je wijk? Neem contact met ons op!

 

Kom langs bij Made in Moerwijk, Westhoveplein 46, 2532 BB Den Haag.
Of bel / mail 0684782653 www.info@madeinmoerwijk.nl