Partner worden

Made in Moerwijk zoekt partners op het gebied van circulaire economie en wijkontwikkeling.

Bij Made in Moerwijk worden in de wijk (rest-) grondstoffen geupcycled tot nieuwe hoogwaardige kwaliteitsproducten.  De producten worden gemaakt in samenwerking met onze partners, sociale ondernemers. We brengen bewoners samen om te werken aan hun eigen toekomst door middel van competentie-ontwikkeling en het bieden van een professionele werkomgeving.

Ben jij een (startende) ondernemer en wil je ook met ons samenwerken neem dan contact met ons op via onze contactformulier en maak een afspraak!

Made in Moerwijk werkt samen met een groot aantal partners om Moerwijk te verbeteren en we zoeken er meer partners bij. Ben jij een betrokken burger of werk je voor een organisatie met ideeën voor Moerwijk en wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op via onze contactformulier en maak een afspraak!

Haagse Makers

Haagse Makers

Welkom bij de Haagse Makers community. Waar we elkaar inspireren, kennis en kunde delen en samen aan nieuwe dingen werken.

Lees meer
Naomi Rachel Timan

Naomi Rachel Timan

Heb je toevallig nog ergens een leuke oude leren bank staan? Of een leren jas die je niet meer draagt? Geef ze aan Naomi Rachèl Timan en zij tovert ze om tot een handgemaakt nieuw product. Met haar bedrijfje Naomi Rachèl Timan richt ze zich vooral op drie producten....

Lees meer
NixNiws

NixNiws

Bij NIXNIWS vind je producten van gerecycled materiaal. Retrostoffen, dekens, autogordels en paraplu’s zijn de basis voor tassen, kussens en meer. Een spannende mix van materialen geeft eigentijdse ontwerpen. Alle producten komen uit eigen werkplaats. Naast de eigen...

Lees meer
Staedion

Staedion

Staedion is een woningcorporatie in de regio Den Haag. Bij ons kunt u een betaalbare woning huren. Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren zij ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en...

Lees meer
Bij Betje

Bij Betje

Een ontmoetingsplek in de winkelstraat, een plaats waar je welkom bent voor een kop koffie en een praatje, waar activiteiten worden georganiseerd en waar lokaal gemaakte spullen worden verkocht.

Lees meer
Wunderpeople

Wunderpeople

Innovatie  met Wunderpeople. "We partner to prototype preferred futures. We innovate practices. We are Discovery Agents".

Lees meer
Duurzaam Den Haag

Duurzaam Den Haag

Duurzaam Den Haag (DDH) is een onafhankelijke stichting. DDH heeft als missie het aanwakkeren van initiatieven van bewoners en ondernemers om Den Haag duurzamer te maken. Dit doen ze door bewoners en ondernemers te helpen bij het realiseren van nieuwe initiatieven,...

Lees meer
Roemer Visscher College

Roemer Visscher College

Het Roemer Visscher College is een Brede Buurtschool wat eigenlijk betekent dat zij niet alleen voor de leerlingen maar ook voor de ouders en buurtbewoners een zo breed mogelijk scholingsaanbod verzorgen. Made in Moerwijk geeft ondersteuning aan leerlingen bij de...

Lees meer
Rabobank

Rabobank

Samen sterker in de regio Den Haag. Rabobank Regio Den Haag staat klaar voor elke klant: bedrijven en particulieren.

Lees meer
Stichting Mooi

Stichting Mooi

Welzijnsorganisatie Stichting MOOI is actief in de Haagse stadsdelen Escamp en Laak en Zoetermeer. MOOI staat voor Maatschappelijke Ondersteuning van Omgeving en Individu.

Lees meer
Middin

Middin

Middin - Het participatiecentrum Guntersteinweg. Aan ongeveer dertig deelnemers met een verstandelijke beperking en een specifieke zorgvraag biedt Middin hier verschillende werkzaamheden.

Lees meer
Afval Loont

Afval Loont

Afval Loont - Van waardeloos, naar waardevol!  Afval is een grondstof en heeft een waarde. Wij geloven dat door geld te betalen voor het aanleveren van gescheiden afval wij, samen met onze spaarders, op verschillende manieren waarde kunnen creëren voor de...

Lees meer
Haagse Stadswijngaard

Haagse Stadswijngaard

Haagse Stadswijngaard - Omgeven door flats ligt in de wijk Laakhaven in Den Haag een heus stukje Frankrijk. Maak je eigen wijn en geniet van deze Haagse weelde.

Lees meer
Lek Belt

Lek Belt

Lek Belt - Upcyclen van oude fietsbanden is het proces van hergebruiken of transformeren van onbruikbare producten of afval tot iets nieuws dat van een betere kwaliteit is. Een nieuwe riem is ons product.

Lees meer
De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool - De Haagse Hogeschool biedt een ruim aanbod hbo-opleidingen, masteropleidingen en post-hbo opleidingen en trainingen.

Lees meer

Claasen Coating

Claasen Coating - Partner in professionele bouwverven zoals Sigma, Caparol en Boonstoppel Verf, gereedschappen en aanverwante producten.

Lees meer
Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag - Website van de gemeente Den Haag. Met digitale producten en diensten en alle informatie voor bewoners en bedrijven in de stad.

Lees meer
BOP – Betrokken Ondernemers Platvorm

BOP – Betrokken Ondernemers Platvorm

BOP -Hét netwerk en de specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Haaglanden. Het doel is het inspireren en faciliteren van het Haagse bedrijfsleven bij de concrete invulling van haar Betrokken Ondernemerschap.

Lees meer