Over ons en met wie wij samenwerken

De wijk als merk

Made in Moerwijk is het merk van onze activiteiten en diensten. Ons merk is een verzameling van activiteiten die een positieve invloed hebben op de toekomst van de wijkbewoners wat betreft werk en het creatief verwerken van hergebruik materialen.
Wij geven een sociaal en economische prikkel aan de huidige behoefte van mensen in onze wijk. Hoe doen wij dat? Door activiteiten te ontplooien die een positieve invloed hebben op werkgelegenheid, welzijn, gezondheid, betrokkenheid en het gevoel van sociale verbondenheid. Dat wat wij aan activiteiten bieden is gericht op het scheppen van banen en werk.

Made in Moerwijk is het merk van de producten die gemaakt worden door Moerwijkers in Moerwijk. Het merk is de verbinding tussen het product en de beleving van mensen tijdens het maken in onze werkplaats. Wij zoeken mensen die op creatieve manier van gerecycled materiaal een stoer, vernieuwend en grensverleggend product kunnen en willen maken. Wij bieden hiervoor een sociale en maatschappelijke waarde in return.