In verband met de aangescherpte maatregelen van de regering inzake Covid19 hebben wij helaas moeten besluiten om de workshop af te gelasten. Onze excuses voor het ongemak.

 
Kinderen uit Moerwijk en omstreken hoeven zich niet te vervelen in de herfstvakantie want knutselen met afval is een leuke, creatieve en leerzame bezigheid.
 
Make a Change en Made in Moerwijk organiseren van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 oktober een workshop knutselen met afval voor kids.
 
Kinderen kunnen leren om van een oud blikje iets nieuws te maken, zoals een plantenbak of een pennenbakje. De blikjes kunnen worden beschilderd of beplakt met stof. Tijdens de workshop komen ook andere soorten afval aan bod, dingen waarvan je niet zou denken dat ze ook op een andere manier gebruikt kunnen worden.
Op een speelse en vrolijke manier leren de kids tijdens deze gratis toegankelijke workshop dat heel veel oude of gebruikte spullen kunnen worden hergebruikt. Laat dat nu net een van de dingen zijn waar de circulaire en sociale onderneming Made in Moerwijk zich dagelijks mee bezighoudt!
 
 
 
 
Onder het motto Mooie Riem Is Dat organiseert Make a Change in samenwerking met de circulaire en sociale onderneming Made in Moerwijk een workshop riemen maken op zaterdag 24 oktober. Leuk handwerk, creatief en leerzaam.
Recycling en upcycling. Van afgedankte fietsbanden kun je de mooiste riemen maken. Eerst wassen we de banden, daarna kunnen we het profiel inkleuren en vervolgens de band van een mooie gesp voorzien. Elk design is weer anders, elke riem is uniek. Tijdens de workshop kun je zelf kiezen met welk profiel en kleuren je een riem voor jezelf wilt maken. Maak je riem perfect op maat, met net zoveel gaatjes als je taille nodig heeft
 
Hier aanmelden: