Direct Bespaaractie +Extra+

                 (Made in Moerwijk)

Direct Bespaaractie +Extra+

(Made in Moerwijk)

Wat houdt de actie in?

Deze extra actie is een initiatief van de gemeente Den Haag die wij van harte ondersteunen.
Door u aan te melden kunt u kosteloos kleine maatregelen aanbrengen zoals tochtstrippen, radiatorfolie achter de verwarming, ledverlichting in uw woning laten aanbrengen. Dit is de gewone direct bespaaractie. U kunt echter meedoen met de direct bespaaractie extra en dat betekent dat u daarnaast gratis raamfolie (werkt als isolerend glas) en een gratis radiatorventilator (ter waarde van 65 euro) krijgt.

Deze maatregelen helpen tegen tocht en helpen uw energieverbruik te verminderen.

  Hoe aanmelden?

  U kunt zich gratis opgeven via www.madeinmoerwijk.nl/direct-bespaaractie-extra/. Heeft u geen computer meldt u dan aan via het telefoonnummer 06- 23459747.

  Wat gebeurt er als u zich heeft opgegeven?

  • Binnen twee weken neemt het bedrijf Made in Moerwijk, die de maatregelen bij u plaatst, contact met u op om een afspraak te maken.
  • Er komt dan een medewerker bij u langs om samen met u de energiebesparende materialen aan te brengen.
  • De medewerker laat aan de hand van een folder zien wat u zelf nog meer kunt doen om energie te besparen.
  • De materialen en het huisbezoek zijn kosteloos.

   

  De medewerker van Made in Moerwijk is te herkennen aan zijn werkkleding. Ook kan hij zich legitimeren met een identiteitsbewijs en een bedrijfspas.

   

  Heeft u vragen?
  Heeft u vragen over deze brief of de actie? Neemt u dan contact op met Made in Moerwijk via info@madeinmoerwijk.nl of via het telefoonnummer 06- 23459747.

   

  Direct bespaar EXTRA aanvragen

  Via dit formulier kunt u als eigenaar van een woning in Den Haag gratis installatie van energiebesparende maatregelen aanvragen. Bijvoorbeeld voor ledverlichting, radiatorfolie, tochtstrips en een waterbesparende douchekop.
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  Gegevens bewoner